Темата+: Задържаният с кокаин, незаконна пушка и антични монети е съпруг на общинска съветничка, занимавал се и с отглеждане на магарета

Темата+: Задържаният с кокаин, незаконна пушка и антични монети е съпруг на общинска съветничка, занимавал се и с отглеждане на магарета
30.10.2023 No Comments Валентина Грудева

24rodopi.com/Темата+

Задържаният с кокаин, незаконна пушка и антични монети 56-годишен мъж е съпруг на общинска съветничка, научи 24rodopi.com. В актива му има още една интересна дейност – отглеждане на магарета и коне.

Припомняме, че незаконно притежавано оръжие, наркотик и антични монети бяха иззети при претърсване на 26 октомври в къща и постройки в село Груево, обитавани от С., който е известен в региона повече с прякора си.

Мъжът бе задържан на 25 октомври в село Чорбаджийско в момент, когато поставял в тайник кокаин. На следващия ден в процесуалните действия са участвали полицейски служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, Районните управления в Кирково и Момчилград. В постройките са били намерени и иззети 10 пликчета бяло прахообразно вещество с общо тегло около 20 грама. При извършен тест субстанцията реагирала на кокаин. Открити са още: незаконно притежавани малокалибрена пушка и 29 патрона, 25 монети с антична стойност, везна, голяма сума в левове и валута.

56-годишният жител на областта бе задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа и преместен в сектор „Арести“ на ОС „Изпълнение на наказанията“. Работата по изясняване на случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство в РУ-Кирково.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *