Темата+: Полиция и медици в „дома на ужаса“! Какво се случва с Джунейт…

Темата+: Полиция и медици в „дома на ужаса“! Какво се случва с Джунейт…
24.01.2024 No Comments Валентина Грудева

24rodopi.com/Общество/Криминале/

Полиция влезе в жилището, където 45-годишен мъж е държан против волята му от собствената му майка. Акцията тече в момента в Момчилград, предаде репортер на 24rodopi.com. На място има и екип на Спешна помощ.

„Майката е излязла рано сутринта. Оставила е ключовете за апартамента на съседи“, споделиха живущи в блока.

Както вече писахме, тормозът от страна на Хълмие спрямо сина й Джунейт продължавал от години. По този начин жената искала да го излекува от наркозависимост.

„Имаше проблем с дрогата. В Момчилград пък майка му Хълмие реши да се справи сама с проблема. В продължение на години той бе окован с вериги в жилището. След това баща му го прибра обратно в Швеция, където се лекуваше. Преди известно време го бях видял, дори той ме позна на улицата в Момчилград. Каза, че е добре, има приятели, но леко куцаше. Това лято срещнах сестра му, която се бе върнала от Швеция. Разпитах за Джунейт и тя ми каза, че отново е вързан от майка им. Отидох в апартамента и видях ужасна гледка. Той е с вериги, тя го тъпче с някакви хапчета. Жената е много агресивна“, разказа за 24rodopi.com Хасан Тахиров, който пръв разкри пред медиите историята на Джунейт.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *