Четирима пияни зад волана, на единия от тях дрегерът показал 3,03 промила

Четирима пияни зад волана, на единия от тях дрегерът показал 3,03 промила
17.07.2023 No Comments Валентина Грудева
Четири бързи производства са образувани за управление на моторни превозни средства след употреба на наркотици и алкохол в хода на специализирана операция в областта.
На главния път до разклона за село Чилик на 14 юли около  16 часа полицейски служители проверили 43-годишен, който се придвижвал с лек автомобил „Пежо“. Направеният тест за наркотици отчел положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ.
След употреба на амфетамин управлявал автомобил 24-годишен. Това било установено при проверка на 15 юли в Кърджали малко преди 1 часа. Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ.
След причинено пътнотранспортно произшествие в село Айрово на 16 юли около малко преди  3 часа 42-годишен водач е бил тестван за алкохол и техническото средство отчело 3,03 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ.
1,34 промила е резултатът от тест за алкохол на 60-годишен, който управлявал “Фолксваген“ и бил проверен на 15 юли около 22 часа по пътя от Златоград за село Бенковски.
Четиримата водачи са били задържани за срок до 24 часа в полицейските управления в Кърджали и Кирково. Разследващи полицаи продължават работата по бързите производства.

Източник: Нов живот

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *